Al 2020 iniciem una secció dedicada a la formació i informació a tots aqueslls que volen iniciar-se al mon dels rallyes, on expliquem tot lo necessari abans de començar a correr.

Ho podreu trobar aui:

www.derallyes.top/como-empiezo-a-correr-en-rallyes

 

També un curs de conducció per a principiants on tothom que vulgui apendre a conduir podrà. També destinat a tots aquells que ja tenen un nivell però no saben si han agafat mals hàbits.

Ho podreu trobar aqui:

www.derallyes.top/curso-conduccion-principiantes

Resum Temporada 2017

Anem a fer una mica de repàs d'aquest 2017...

Començàvem embarcar-nos amb una aventura difícil, el Volant RACC 2017!

Amb un cotxe nou per tots, ho encaràvem amb moltes ganes, tot i que sabíem que hi hauria molta competencia.

Molta feina i hores per muntar el cotxe que acababem just per començar la temporada.

El nostre ritme no ha estat el que esperàvem però hem anat millorant rally a rally.

A l'últim rally de l'any vaig cometre un error en una zona humida i vam arrancar una roda... Mala sort acabar la temporada així.

Cal destacar el millor resultat de la temporada, i a la postra, l'experiencia més inolbidable de la meva carrera, el RallyRACC, 53 Rally Catalunya-Costa Daurada, puntuable pel mundial, on vam participar per primera vegada i on vam completar un molt bon rally.

En definitiva, ha estat un any de menys a més amb un error final que ens deixa força feina per la pre-temporada...

Pero ho aconseguirem i tornarem amb les ganes renovades!

Resum Temporada 2012

Ja tenim el 2012 acabat i m’agradaria fer un resum ràpid de la temporada.

El plantejament inicial era fer ral·lis d’asfalt i de terra, ja que vaig fer la inversió de millorar les suspensions per poder córrer a les dues superfícies.

La nostra temporada començava al Ral·li Pacha-La Pineda d’asfalt, on no ho fèiem del tot malament al primer contacte amb el cotxe totalment d’asfalt. Tot i algun problemilla, aconseguíem acabar sisens de la general.

Al segon ral·li de la temporada posàvem el Mitsubishi de terra pel 3er Ral·li Pla d'Urgell 11e Ral·li Mollerussa, on tot i molts problemes acabàvem en una meritòria setena posició de la general.

A partir d’aquí la nostra temporada no ha aixecat el cap...

Al Ral·li Terres de Catalunya del Nacional Francès, al primer kilòmetre de tram, trencàvem un eix del diferencial davanter, trinxant bona part dels diferencials.

Al Ral·li de Vidreres sota una intensa pluja, i just començar el segon tram, una passada de frenada i un arbre que no es va voler moure, ens deixava tot el morro enfonsat.

Acabant aquí la temporada. Gràcies a les samarretes que he venut ja he començat a reparar el morro, però encara queda molt, i molt pocs euros.

Osigui, que segueixo venent samarretes pel qui no en tingui. Jejeje...

Un cop reparat el cotxe buscarem els recolzaments necessaris per la temporada 2013.

Moltes gràcies per tot, molt bones festes i feliç entrada d’any.

Final Temporada 2011

Per desgràcia la nostra temporada 2011 s'ha acabat una mica abans del previst, a falta de dues carreres per acabar el Volant RACC, he vengut el cotxe.

Han estat dues temporades de Volant RACC on hem fet bons amics i on hem après moltissim...Ara ja a plantejar el 2012, on mirarem de plantejar una temporada completa amb el Mitsubishi, tot depenent de les ajudes y patrocinadors que puguem trobar....

Una abraçada molt gran s tothom...

3r Ral·li de Terra de Vidreres. Terres de Catalunya

Bé, doncs ja tenim el Ral·li de Vidreres aquí.

Tot i que aquest any s'han superat... A part de ser puntuable pel Campionat de Catalunya i pel Volant RACC, i de tenir la base a la bonica població de Lloret de Mar, també serà puntuable pel Campionat Francès de Terra. Pel que hi haurà una inscripció espectacular.

El ral.li del Campionat Francès serà dissabte i diumenge, i el del Campionat de Catalunya, el nostre, tindrà un tram espectacle a Vidreres el dissabte a les 18:30 aprox. El ral.li en si serà el diumenge, de les 8 del mati fins les 15h aproximadament...

A veure com anirà, nosaltres sortirem a tope per millorar la classificació dins el Volant RACC, en el que anem vuitens.

Records, Marc

Contacte

 

Correo electrónico: marcparadell@yahoo.es

 

Marc Paradell en redes sociales :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Marc Paradell Escudé Pilot de Ral·lis